“Tā ir linča tiesa tviterī!” “Singapūras Satīna” dalībnieks noliedz sievas sišanu

Seriāla “Lielie muļķi” publicitātes foto

Šonedēļ ar paziņojumu par aiziešanu no vardarbīgām attiecībām izklaides jomu un ari plašāku sabiedrību satrauca grupas “Singapūras Satīns” dalībnieka Kristapa Štrūberga sieva Mairita, kura mikroblogošanas vietnē “Twitter” paziņoja par aiziešanu no dzīvesbiedra viņa vardarbīgās izturēšanās dēļ.

Mairita Rosicka arī neslēpa, ka novērtētu finansiālu palīdzību šai sarežģītajā dzīves posmā, jo Kristaps savas saistības pret ģimeni nepildot.

Paziņojums radīja plašu rezonansi, daudzi nostājās Kristapa, daudzi Mairitas pusē. Nu arī pats Kristaps izpauž savu stāsta pusi.

“Ar tīru sirdsapziņu varu viennozīmīgi apgalvot: nekad neesmu sitis vai kā citādi fiziski aizskāris ne savu sievu, ne kādu citu sievieti. Nekad. Protams, tas ir mans vārds pret otras puses vārdu. Taču gan savā, gan līdzcilvēku priekšā man nav par ko kaunēties. Es to neesmu darījis. Un es nevaru taisnoties vai skaidroties par to, ko neesmu darījis,” paziņo Kristaps.

Kamēr pāris turpina publiski noskaidrot attiecības, Latvijas Radio 5 (“Pieci.lv”) uz laiku pārtrauc ēterā atskaņot grupas dziesmas. “Pieci.lv” oficiālais konts vietnē “Twitter” 10. maija vakarā nāca klajā ar paziņojumu: “Pērnā gada maratonā “Dod Pieci” iestājāmies par to, ka ir jāpārtrauc jebkāda veida vardarbība, it īpaši ģimenē. Kā sabiedriskais medijs neesam savus uzskatus mainījuši un esam ļoti apbēdināti par ziņām, ko šodien lasām. ”

Interesanti, ka arī pats Kristaps visai agresīvi vērsies pret “visiem sievu un dzīvnieku sitējiem”, kā to var pārliecināties šajā video sižetā.

Aizvadītā gada beigās Nelabais jeb Kristaps Strūbergs kļuva par šova “Balss maskā” pirmās sezonas uzvarētāju. Tas daudziem bija liels pārsteigums. Bet daudziem arī nebija…

COMMENTS

Pievienot komentāru